Udskiftning af gavl på TIF Mini

Stort set alle Tårup IF’s tømmersvende og lærlinge har i fællesskab arbejdet med at udskifte den gamle, vindblæste træbeklædning på TIF mini gavlen med nye og gode materialer fra Frørup Savværk. Det trængte i den grad til udskiftning ud mod banerne, og nu er det gjort med et flot resultat. Denne opgave har også krævet mange frivillige – udover tømrere og lærlinge – bl.a. Team B (Buller Nielsens dygtige tropper) har derfor også været ”på banen” som håndlangere og malere.

Som tovholder på renoveringen har Poul Hans Madsen fra bestyrelsen lagt mange kræfter i bl.a. at koordinere det hele, så gavlen igen fremstår flot og præsentabel.

Gavlen mangler lige én gang maling mere, så skulle du få lyst til at give en hånd med som maler, så kontakt Poul Hans Madsen eller Lisbeth Hein fra bestyrelsen; vi er lykkelige over al slags hjælp til klubbens store såvel som små projekter.

Mange tak til hele det store hjælper-team for et fantastisk stykke arbejde med at få gjort gavlen præsentabel igen – også tak til Finn Jensen, Frørup Savværk for lån af stilladset.

 

Venlig hilsen

Tårup IF’s bestyrelse