I TIF Motionscenter er der rig mulighed for at få sved på panden for ”unge” i alle aldre. Om du derfor er til sved på panden ved at give den gas på cyklerne og løbebåndet eller måske mere er til at løfte jern på bænkpressen har vi installeret facilliterne til dig.

TIF Motionscenter har siden 2003 haft til rette i hyggelige indrettede lokaler på 1. salen af Tårup IF’s klublokaler.

I TIF Motionscenter er der rig mulighed for at få sved på panden for ”unge” i alle aldre. Om du derfor er til sved på panden ved at give den gas på cyklerne og løbebåndet eller måske mere er til at løfte jern på bænkpressen har vi installeret facilliterne til dig.

I TIF Motionscenter er der rig mulighed for at finde et træningstidspunkt der passer lige ind i din hverdag, da motionscenteret er åbent alle dage fra 06.00 - 24.00 via. udleveret nøglekort til alle brugere. Desuden er der i de tilhørende omklædningsrum indrettet badefaciliteter til både damer og herrer.

Er det derfor noget for dig at komme i gang med træningen i et mindre motionscenter, hvor der er plads til alle uanset træningsformål, så gå ind under KONTAKT nederst på siden og se hvordan du bliver medlem. Det er lige til!

Rigtig god fornøjelse med træningen i TIF Motionscenter.

Du har mulighed for at erhverve dig et af følgende medlemskaber i TIF Motion

Miljø

Vi bestræber vi os på, at alle vores brugere bidrager til at gøre TIF Motionscenter til et dejligt sted at træne, hvor der skal være plads til træning på alle planer unge som ældre. Derfor gør vi meget ud af at udskifte vores udstyr, sådan det er til glæde for de fleste brugere.

Endelig sætter vi det som et krav, at alle brugere bidrager til at efterlade motionscenteret i pæn stand.

Aldersgrænse

Der er mange unge som viser interesse for at starte op med at træne i et motionscenter, og det har vi stor respekt for. Vi har dog en minimum alder på 15 år.

Træningsprogram

I TIF Motionscenter har vi ingen instruktør på i det daglige. Derfor er man selv ansvarlig for sin træning og færden i motionscenteret.

Spørgsmål og forslag

Vi forsøger løbende at forbedre motionscenteret for alle brugere. Men vi er meget åbne for at modtage forslag til fremtidige tiltag, hvad enten det drejer sig om nye maskiner, koncepter for centeret m.m. Ring til en af os eller læg en seddel i vores opstillede postkasse i motionscenteret, hvis du har nogle konkrete forslag.

Regler mod doping

Vi accepterer på ingen måde brug af doping i forbindelse med træning i TIF Motionscenter. Vi opfordrer derfor alle brugere til at tage kontakt til os, hvis nogen ser nogen former for indtagelse af doping i forbindelse med træning i motionscenteret.

Har du brug for hjælp og rådgivning omkring doping henviser vi til DOPINGLINIEN: Telefon 70 25 71 12

Vil du vide mere om doping eller har behov for at stille spørgsmål til eksperter henviser vi til følgende hjemmesider: Steroids.dk og Antidoping.dk

Problemer med maskiner

Oplever du problemer med en maskine i TIF Motion bedes du rette henvendelse til Bo Mogensen på tlf.: 60 13 17 41